Hög säkerhet och snabbare affär

Vi låter dig ha högsta säkerhet och vinna affärer

Ebie erbjuder ett alternativ till depositionen utan att kompromissa med din säkerhet. Vår högklassiga kunskap inom riskanalys och riskhantering låter dig som hyresvärd vara lika säker som om du använde en deposition. Samtidigt behöver hyresgästen bara betala en bråkdel av beloppet du har som säkerhet. Genom att vi aggregerar risken och använder banbrytande finansiella analyser kan du vinna viktiga affärer utan ovisshet om ditt skydd.

Fullständig säkerhet
Vi ersätter dig för missade hyresbetalningar eller övriga skador under hela hyreskontraktet så att du kan vara trygg i att inte uppleva några oförväntade hyresförluster. Snabbt, smidigt och enkelt.
Snabbare affärer
När ett depositionsalternativ introducerats på andra marknader har vakansgraderna sjunkit med upp till 30%. Men det säger ju sig självt, lägre barriärer till att hyra innebär fler potentiella hyresgäster. Använd vår lösning och vinn fler affärer snabbare.
Tryggt & On-demand
Inga mer osäkra kundfordringar. Du kan vara trygg med att alla våra försäkringspolicys ställs ut av ett försäkringsbolag med investment-grade i kreditrating. När en skada uppstår är det enkelt att göra en anmälan och snabbt få ersättning. En missad hyresbetalning? Inga problem, kontakta oss när som helst, 60 dagar efter att fordran förfallit har du pengarna på ditt konto.

Vi vill höra från dig!

Låt oss prata om hur vi kan hjälpa er och era kunder. Fyll i formuläret eller skicka email så återkommer vi direkt!

Email
contact@ebie.se
Frivilligt.
Ni är en fintech startup? Hur är det riskfritt? Vi må vara nya på marknaden, men vi har tänkt långsiktigt. Vi samarbetar med försäkringsbolaget Gar-Bo, som ställer ut alla våra försäkringar och bär risken. Oavsett vad som händer med Ebie kommer de försäkringskontrakt vi förmedlat att finnas kvar och vara giltiga. Kika gärna på vår legala information om du vill ha fullständig information om villkor. Om något fortfarande känns oklart, tveka inte att höra av dig till oss på contact@ebie.se. Vi mottar gärna feedback på hur vi kan förbättra oss.
Ebie är ett varumärke som Rentfair AB innehar och agerar under. Rentfair är registrerade hos Bolagsverket som anknuten försäkringsförmedlare till Gar-Bo, på vars uppdrag Rentfair agerar. Rentfair har genom avtal åtagit sig att uteslutande förmedla depositionsförsäkring (även känt som hyresgarantiförsäkring), som är en skadeförsäkring i skadeförsäkringsklass 14, för Gar-Bos räkning.
Sekretesspolicy

© Rentfair AB 2022

Vi använder cookies för att erbjuda en personlig upplevelse. Läs vår cookiepolicy här