Upptäck hyresgarantier

Försäkringen som täcker hyresgästens alla förpliktelser, utan kapitalbindning. Så att du kan hyra ut dina lokaler snabbare, smidigare och med mindre krångel.

Anmäl dig till våra utskick

Vi gör regelbundna utskick med relevant information om hyresmarknaden, nya produkter och event & utbildningstillfällen vi anordnar.

om hyresgarantier

Försäkring istället för bankgaranti och deposition

Du som jobbar i fastighetsbranschen vet att deposition och bankgaranti är de vanligaste säkerheterna. De har sina fördelar, men kan bli kostsamt för hyresgästen och tidskrävande att få på plats. I tider av höga räntor och inflation kan de bli särskilt påfrestande, när både hyresgästens likviditetsbehov och hyresvärdens behov av skydd ökat. Därför lanserades Ebie förra året som ett alternativ. Vi erbjuder en försäkring, en så kallad hyresgaranti, som säkerhet för hyresgästens förpliktelser. Med Ebie kan hyresgästen ställa säkerhet utan att binda kapital, så att hyresgästen kan behålla värdefullt kapital utan att kompromissa med hyresvärdens skydd. Oavsett om du vill ställa om ditt sätt att jobba med säkerheter eller bara letar efter ett ytterligare verktyg i verktygslådan vill vi hjälpa dig med din uthyrning.

Ebies hyresgarantier är ett väldigt bra alternativ till depositioner och bankgarantier. Med Ebie får jag ett extra verktyg i hyresförhandlingar som låter mig vara mer tillmötesgående mot mina hyresgäster samtidigt som jag får en heltäckande säkerhet i hyresavtalet. Processen är smidig och jag skulle absolut rekommendera andra hyresvärdar att använda Ebie.

profile-image
Daniel Waldemarsson
Affärsområdeschef Lokal, MKB Fastigheter
company-logo

Säkerhet utan strul med Ebies hyresvärdsplattform

För dig som vill använda Ebie i större volym med minimal administration - helt utan krångel och helt utan kostnad.

Ingen kapitalbindning för hyresgästen
Med en hyresgaranti betalar hyresgästen en liten premie istället för en stor deposition. Det minskar påfrestningen en säkerhet annars kan ha på hyresgästen, så du kan få den säkerhet du behöver utan långa förhandlingar eller kompromisser. En reducerad kostnad för hyresgästen innebär också att urvalet av potentiella hyresgäster ökar.
Mindre pengar = större säkerhet
Konkurser är ovanliga, men dyra när de väl inträffar. Deposition och bankgaranti kan bara nyttjas på det enskilda hyresförhållandet och behöver därför vara stora nog att täcka skador för varje hyresgäst. Genom aggregerad riskspridning kan vår försäkring erbjuda heltäckande skydd till ett lägre pris, vilket främjar effektivitet och minskar skadan av en enskild förlust.
Låt oss sköta pappersarbetet
Att sköta hanteringen av bankgarantier och depositioner är både tråkigt och tidskrävande. Ebie administrerar både avtalen och betalningarna, så att du kan lägga mer tid på det som är viktigt för dig.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar hur Ebies hyresgaranti kan hjälpa dig och dina hyresgäster.

Email
contact@ebie.se
Frivilligt.