Lägre vakansgrader med högre säkerhet

Ebie låter dig som hyresvärd hyra ut dina lokaler snabbare, smidigare och med mindre krångel utan att behöva oroa dig över säkerhet på hyresavtalet

Vad gör vi?

Ebie låter dig riva ner barriärer för hyresgäster, sänka vakansgraden, minska kostnader och öka din översyn samt förenkla kommunikation med hyresgäster - helt kostnadsfritt och utan att kompromissa din säkerhet som hyresvärd. Vår försäkringslösning är byggd för att förbättra ditt erbjudande.

Fullständig säkerhet
Vi ersätter dig för missade hyresbetalningar eller övriga skador under hela hyreskontraktet så att du kan vara trygg i att inte uppleva några oförväntade hyresförluster. Snabbt, smidigt och enkelt.
Sänk vakansgraden
När ett depositionsalternativ introducerats på andra marknader har vakansgraderna sjunkit med upp till 30%. Men det säger ju sig självt, lägre barriärer till att hyra innebär fler potentiella hyresgäster. Använd vår lösning och sänk dina vakansgrader du också.
Tryggt & On-demand
Inga mer osäkra kundfordringar. Du kan vara trygg med att alla våra försäkringspolicys ställs ut av ett försäkringsbolag med investment-grade i kreditrating. När en skada uppstår är det enkelt att göra en anmälan och snabbt få ersättning.

Hur fungerar det?

Erbjud vår lösning

Presentera oss som ett alternativ till depositioner och bankgarantier under hyresprocessen. Därifrån tar vi över och ser till att processen är smidig.

Håll dig uppdaterad med dina kunder

Vi ser till att du är uppdaterad med dina hyresgästers säkerhet och missade betalningar.

Frequently asked questions

Vilka skador täcker ni?
Vi täcker alla skador som normalt skulle tas från hyresdepositionen. Detta inkluderar missade hyresbetalningar och skador på fastigheten.
Hur kan vi vara säkra på att ni kan betala oss vid skador?
Våra försäkringar ställs ut av solida försäkringsbolag som är återförsäkrade genom några av världens största återförsäkrare.
Vad händer ifall Ebie går i konkurs?
I det osannolika scenariot att Ebie går i konkurs så kommer ni inte behöva oroa er. Detta då våra försäkringar ställs ut av andra försäkringsbolag, vilket innebär att ert skydd behålls.

Vi vill höra från dig!

Vill du veta mer om hur du kan sänka dina vakansgrader och aldrig behöva oroa dig för säkerhet på hyresavtalet igen? Låt oss då diskutera din situation och hur vi kan erbjuda vår lösning till dina kunder.

Email
contact@ebie.se