Så funkar Ebies hyresgaranti

1

Vad är en hyresgaranti?

En hyresgaranti är ett smidigt sätt att garantera hyresvärdens säkerhet utan att du behöver låsa värdefullt kapital i en deposition. Ebies hyresgaranti ger hyresvärden samma skydd som en deposition eller bankgaranti, men låter hyresgästen behålla pengarna. Istället betalar du en försäkringspremie som baseras på ditt företags individuella riskprofil.

2

Ansök om en hyresgaranti

Du ansöker enkelt på vår hemsida. Följ stegen i vår ansökningsprocess där du fyller i grundläggande information om hyresrelationen. Vi tar emot ansökningar i alla skeden av hyresprocessen, oavsett om du precis börjat gå i flyttankar eller redan är på plats på det nya kontoret och har lämnat en annan säkerhet.

3

Vänta på handläggning

Därefter kan du luta dig tillbaka och vänta på att vi sköter det praktiska. Vi räknar på risken, hämtar in hyresvärdens godkännande och förbereder kontraktet. Processen kan ta allt från 2 dagar upp till 5 dagar. Så fort vi är färdiga, eller om vi behöver komplettera med information, hör vi av oss.

4

Teckna försäkringen

Om vi kan försäkra risken och får hyresvärdens godkännande skickar vi över en offert. Du godkänner den enkelt via vår hemsida eller över mail. När försäkringen sedan ska betalas skickar vi över en faktura och försäkringsbrev.

5

Betala mindre och investera i ditt företag

Sedan är allt klart. Nu väljer du hur du spenderar pengarna du sparat. Kanske är det dags att anställa? Eller är det dags för nya möbler till kontoret? Oavsett vad är pengarna dina att spendera och samlar inte damm på någon annans konto.

Lägg dina pengar på det som är viktigt

ANSÖK