Så funkar det

1

Vad är en depositionsförsäkring?

En depositionsförsäkring är ett smidigt sätt att garantera hyresvärdens säkerhet utan att du behöver låsa värdefullt kapital i en deposition. Ebies depositionsförsäkring ger hyresvärden samma skydd som en deposition eller bankgaranti, men låter hyresgästen behålla pengarna. Istället betalar du en försäkringspremie som baseras på ditt företags individuella riskprofil.

2

Ansök om en depositionsförsäkring

Du ansöker enkelt på vår hemsida. Följ stegen i vår ansökningsprocess där du fyller i grundläggande information om hyresrelationen. Vi tar emot ansökningar i alla skeden av hyresprocessen, oavsett om du precis börjat gå i flyttankar eller redan är på plats på det nya kontoret och har lämnat en annan säkerhet.

3

Vänta på handläggning

Därefter kan du luta dig tillbaka och vänta på att vi sköter det praktiska. Vi räknar på risken, hämtar in hyresvärdens godkännande och förbereder kontraktet. Processen kan ta allt från 2 dagar upp till 5 dagar. Så fort vi är färdiga, eller om vi behöver komplettera med information, hör vi av oss.

4

Teckna försäkringen

Om vi kan försäkra risken och får hyresvärdens godkännande skickar vi över en offert. Du godkänner den enkelt via vår hemsida eller över mail. När försäkringen sedan ska betalas skickar vi över en faktura och försäkringsbrev.

5

Betala mindre och investera i ditt företag

Sedan är allt klart. Nu väljer du hur du spenderar pengarna du sparat. Kanske är det dags att anställa? Eller är det dags för nya möbler till kontoret? Oavsett vad är pengarna dina att spendera och samlar inte damm på någon annans konto.

Lägg dina pengar på det som är viktigt

ANSÖK
Ni är en fintech startup? Hur är det riskfritt? Vi må vara nya på marknaden, men vi har tänkt långsiktigt. Vi samarbetar med försäkringsbolaget Gar-Bo, som ställer ut alla våra försäkringar och bär risken. Oavsett vad som händer med Ebie kommer de försäkringskontrakt vi förmedlat att finnas kvar och vara giltiga. Kika gärna på vår legala information om du vill ha fullständig information om villkor. Om något fortfarande känns oklart, tveka inte att höra av dig till oss på contact@ebie.se. Vi mottar gärna feedback på hur vi kan förbättra oss.
Ebie är ett varumärke som Rentfair AB innehar och agerar under. Rentfair är registrerade hos Bolagsverket som anknuten försäkringsförmedlare till Gar-Bo, på vars uppdrag Rentfair agerar. Rentfair har genom avtal åtagit sig att uteslutande förmedla depositionsförsäkring (även känt som hyresgarantiförsäkring), som är en skadeförsäkring i skadeförsäkringsklass 14, för Gar-Bos räkning.
Sekretesspolicy

© Rentfair AB 2022

Vi använder cookies för att erbjuda en personlig upplevelse. Läs vår cookiepolicy här